| Fonalda, A fonal webáruház

Cosmic Cal takaró projekt

A Cosmic Cal takaró Helen Shrimpton tervező legújabb projektje, amit a Fonalda webáruházban közös horgolás keretében készítünk el.

A Cosmic Cal takaró alapját egy hatszög képezi, amelynek a közepén egy csillag helyezkedik el. Ezt a hatszöget bővítjük sorról sorra, négyzetekkel, csillagokkal, kagylókkal, szegéllyel, stb. A végeredmény egy csodálatos, színes, harmonikus takaró, mely bármely helység dísze lehet. Azon felül, hogy a takaró elkészül, nagyszerű közösségépítő lehetőség ez és aki részt vesz benne, sokat tanulhat a horgolásról.

A Cosmic Cal takaró készítéséhez a Schachenmayr Bravo Baby 185 fonalát használjuk.

A színsémákat, és a takaróhoz szükséges fonalmennyiséget az alábbi képeken mutatjuk.
9 előre elkészített színséma közül lehet választani, 3 fiús, 3 lányos és 3 ”semleges” változatot készítettünk, de természetesen mindenki elkészítheti a saját, egyedi változatát is.

A takaróhoz szükséges kezdőcsomagot most kedvezményes áron lehet megvásárolni a Fonalda Fonal Webáruházban.

Megnézem a Cosmic Cal csomagajánlatokat.

A fonal megvásárlói pedig automatikusan felvételt nyernek a Fonalda – Cosmic Cal takaró csoportba, ahol a takaró elkészítéséhez nyújtunk segítséget. A projektet Lénárd Erika vezeti. Minden lépésről videós segédanyag készült, melyek végigvezetnek lépésről-lépésre a kezdéstől a teljes takaró elkészüléséig. A takarókészítésbe kezdők és haladók is bátran belevághatnak!

A közös munka június 11. – én kezdődött, de természetesen később is lehet csatlakozni hozzánk, a csoport megmarad és benne a videók is.

Kedvcsinálónak pedig lássuk Lénárd Erika elkészült takaróját. A képekre kattintva azok nagy méretben is megjelennek:

Cosmic Cal takaró Lénárd Erika
Cosmic Cal takaró Lénárd Erika
Cosmic Cal takaró Lénárd Erika
Cosmic Cal takaró Lénárd Erika

 

A képekre kattintva azok nagyban is megjelennek.

Cosmic Cal takaró színsémák - lányos

Cosmic Cal takaró színsémák - fiús

Cosmic Cal takaró színsémák - semleges