Pompon készítő - Schachenmayr Pick & Pom | Fonalda, A fonal webáruház

Pompon készítő - Schachenmayr Pick & Pom

 

9-et egy csapásra! Még soha nem volt ilyen könnyű ilyen gyorsan ennyi pompont készíteni! A Schachenmayr Pick & Pom segítségével nagyon rövid idő alatt 9 db, 4,5 cm átmérőjű pompont lehet elkészíteni. A pomponok készítéséhez Schachenmayr Bravo fonal használata ajánlott.

A Pick & Pom – t Németországban készítik kiváló minőségű akrylból, tervezője Anke Müllerin designer. A pompon készítő sarkában elhelyezkedő szív nem csak egy aranyos kis dekoráció, hanem ennek segítségével lehet felakasztani akár a falra is.

A Schachenmayr Pick & Pom segítségével akár percek alatt lehet dekorációs kellékeket készíteni a gyerekszobába, szülinapi zsúrra, vagy bárhová, ahol fel szeretnénk dobni a hangulatot. Használata nagyon egyszerű és gyors, a vele készült kiegészítők nagyon látványosak!

A Schachenmayr Pick & Pom használatát gyerekek is nagyon hamar megtanulhatják, tökéletes szórakozást nyújt a számukra is a pompon készítő. Akár foglalkozások is tarthatók vele gyerekek számára.

Sokértű, könnyen, és gyorsan használható, látványos eredményt nyújtó eszköz, ami nem hiányozhat egyetlen kézimunkázó készletéből sem!

A képekre kattintva azok nagy méretben is megjelennek!

Schachenmayr Pick & Pom
Schachenmayr Pick & Pom
Schachenmayr Pick & Pom

Kérdezzen az eladótól


 

Pompon Készítő - Schachenmayr Pick & Pom

Pompon Készítő - Schachenmayr Pick & Pom

Termék adatlap

Kötés kellék

5,990 Ft / db

 

db

További Schachenmayr fonal termékek