Botties

Botties®

A határtalan kreativitásért! A Botties® talpakkal vásárlóink egyedi divatdarabokat készíthetnek. Még soha nem volt ilyen egyszerű és laikusok számára is elérhető az saját cipőkészítés: a Botties® a kézimunka minden vállfajában (kötés, horgolás, varrás és nemezelés) lehetővé teszi a saját cipő készítését. A Botties® támogató partnerként útmutatókkal, hírekkel, profi tippekkel és trükkökkel nyújt segítséget.

A Botties® a kreativitás mellett a fenntarthatóságot is célul tűzte ki: a rendkívül szívós anyag extrahosszú élettartamot biztosít, ezért a talpak többször is felhasználhatók. Termékprezentáció és szállítás terén is nagy hangsúlyt fektetnek a műanyagmentes csomagolásra.

Fedezze fel a termékeket!

Fedezze fel a Botties®-t – a saját készítésű cipőt!

Egyetlen másik talp sem képes ötvözni a divatot a funkcióval és a kényelemmel, és egyben minden kézműves-rajongót boldoggá tenni: legyen az horgolt, varrott, kötött vagy nemezelt, a divatos Botties® cipők nemcsak otthon mutatnak jól, hanem az utcán is! Tudjon meg néhány tényt a Botties® talpról itt.
Botties információk
Botties

Rugalmas és személyre szabható!

A robusztus műanyag TPU rugalmassága praktikus feldolgozást tesz lehetővé, és kényelmes illeszkedést garantál. A műanyag csúszásmentes, vízálló és rendkívül tartós. 100%-ban újrahasznosítható és káros anyagoktól mentes. A talpak legfeljebb 60°C-on mosógépben moshatók.

Botties

Kényelmes lábak gyapjú filccel!

Vannak megfelelő Botties® talpbetétek, például 10 mm vastag gyapjúfilcből, hogy kellemes párnázást és kényelmesen temperált lábakat biztosítsanak minden évszakban. Ezenkívül bármilyen más típusú talpbetét is használható, beleértve az ortopéd talpbetétet is.

Botties

Botties® az egész családnak!

A Botties® talp 13 méretben kapható - az egész család számára. A 24-es gyerekmérettől a 46-os felnőtt méretig. A méret Botties® talpbetéthez ajánlott. Az egyéni lábforma jellemzőitől függően eltérések is lehetségesek.

#Bottielicious

Készítse el kedvenc cipőjét!

A Botties® házi készítésű cipő, amely speciális Botties® talpon alapul. A talp robusztus anyagának köszönhetően kültéren és beltéren egyaránt használható. A kreativitásnak nincsenek korlátai. Útmutatóink segítségével pillanatok alatt elkészítheti saját cipőjét. Függetlenül attól, hogy horgolt, kötött, varrott vagy nemezelt - a alsók minden kézműves technikához alkalmasak.

Fedezze fel a termékeket!

NÉZZE MEG! TANULJA MEG! SZERESSE!

A Botties® oktatóvideóival garantáltan könnyedén tudja elkészíteni álmai cipőjét!

Botties
Botties
Botties