Rólunk

Gombos Anett vagyok, közgazdász, közgazdász – tanár.

Még gyerekkorban tanított meg az anyukám kötni, és az ifjúságomat végigkísérte a fonal, és a kötőtű. A gyerekeim születésekor vált igazán mindennapos tevékenységgé a kötés, azóta nem is tudtam megszabadulni a tűktől, bár az igazat megvallva nem is nagyon akartam. Szenvedélyemmé vált a kötés, és azóta barátkozok már a horgolással is, ami eddig nekem ismeretlen terület volt. Igazi fonalmániás lettem, vékony vagy vastag, sima vagy buklé, pasztell vagy élénk színek, teljesen mindegy, csak kötni lehessen. Igazi Gombóc Artúrrá váltam szép lassan. A fonalmániámat, és a motringszaporulatot azonban némileg korlátozta a fonalak ára. Mivel nagy fonalhasználó vagyok, igen sokat számít, hogy mennyiért tudok hozzájutni kedvenc fonalaimhoz. Így keresgélni kezdtem megfelelő fonallelőhelyek után. Időközben az életem is úgy alakult, hogy a harmadik gyermekem születése után saját magamnak szerettem volna munkahelyet teremteni. Egyre inkább úgy éreztem, hogy a fonal az én utam. Így jött létre az én kis Fonaldám.

A Fonalda fonal webáruház minőségi kötő-, és horgolófonalak lelőhelye, amelyeket pénztárcabarát áron kínálok. Jelenleg csak a fonal webáruházban feltüntetett fonalakból lehet vásárolni. Amennyiben a jelenlegi kínálatból nem találja meg az Önnek megfelelőt, kérem, látogasson vissza később, hiszen folyamatosan érkeznek az újabb színárnyalatok, és hamarosan újabb fonalcsaláddal is bővül a kínálat.

A fonalakat jelenleg csak postai úton tudom Önhöz eljuttatni.
Személyes átvételre Budapesten a 2. kerület, Lajos utca 28-32 szám alatt a Bécsi Corner irodaházban van lehetőség előre egyeztetett időpontban, ill. a Dunakeszi, Fő út 121 sz. alatti üzletben. Itt várok szeretettel mindenkit, aki személyesen is szeretné megismerni a fonalakat.

Amennyiben különleges vagy egyedi fonaligénye lenne, kérem, jelezze felém, biztosan tudok segíteni!

Jó böngészést, és vásárlást kívánok!

Gombos Anett

Fonalda fonal webáruház és fonalbolt
tulajdonos