Könyvajánló

Kate Jacobs: Péntek esti kötőklub

2018.02.21

Kate Jacobs: Péntek esti kötőklub

Amikor a szálak váratlanul összekuszálódnak...

A mai könyvajánlóban rendhagyó módon nem egy mintákkal teli albumot, hanem egy könnyed olvasmányt mutatok nektek. Kate Jacobs: Péntek esti kötőklub, és a folytatása: Tű, fonal, Róma című kötetét ajánlom Nektek.

Részletek

Kötőkönyv - Horgolókönyv - Kezdők bibliája

2018.02.14

Kötőkönyv - Horgolókönyv - Kezdők bibliája

Ez a két kötet a Minerva kiadó gondozásában jelent meg. Még a ”fekete – fehér korszakból” származnak, de ez mit sem ront a beltartamukon.

Részletek

Fürge Ujjak könyve - Alapmű

2018.02.07

Fürge Ujjak könyve - Alapmű

Még mindig a Fürge Ujjakról beszélünk, hiszen ez a sorozat anno nem hiányozhatott senkinek a polcáról. Másrészt még az akkori fizetésekhez képest is megfizethető, és elérhető volt. Az újságról, a havonta megjelenő számokkal már beszélgettünk múlt alkalommal.

Részletek

Könyvajánló - Fürge ujjak

2018.02.07

Könyvajánló - Fürge ujjak

Sokan kézimunkázunk, és szerencsére sokfélék vagyunk. Különböző technikákat alkalmazunk, vannak köztünk kezdők, haladók, vér profik, van, aki inkább horgol, van, aki köt, és vannak, akik egyéb hobby – juknak hódolnak. Azonban sok a közös pont bennünk, szeretjük megmutatni a munkáinkat, és szeretünk új dolgokat tanulni, új technikákat, mintákat kipróbálni. Nagyon sok, és főleg hasznos könyv, újság van a piacon, amiből szerintem nagyon sokat lehet tanulni, inspirálódni. Ezért új sorozatot indítok, minden szerdán egy – egy könyvet, újságot fogok bemutatni, ami hasznos lehet számunkra a hobbynk kiteljesítéséhez. Lesznek, akik ezeket már ismerik, de biztosan lesz benne újdonság is, szívesen veszem a véleményeteket ezzel kapcsolatban.

Részletek