| Fonalda, A fonal webáruház

Fonalda közösségek

Webáruházunkban nem csak fonalat és kiegészítőket lehet vásárolni, de van rá lehetőség, hogy egy jó hangulatú hobby közösséghez is tartozzon valaki.

Csoportjainkban célirányos segítséget nyújtunk a különböző projektekhez, ötleteket adunk különféle darabok elkészítéséhez. Csatlakozzatok hozzánk, mert együtt, egymást segítve kötni – horgolni igazán nagy élmény!


Kötés – horgolás csoport

Kötés – horgolás zárt csoportunkba szívesen várjuk azokat, akik szeretnek kézimunkázni, kötni, horgolni, vagy egyéb technikával dolgozni. Ebben a csoportban a hobbynkról beszélgetünk, ötleteket adunk, új dolgokat tanulunk. segítünk egymásnak. A Fonaldában vásárolt fonalakból készült darabok képeit feltöltjük a büszkeségfalra, ezzel is inspiráljuk egymást. Jó hangulatú, kellemes csoport, kedves kis közösség. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk, alkoss velünk!

https://www.facebook.com/groups/Fonalda

 
Red Heart Northern Takaró csoport

Red Heart Northern takaróA zárt csoportban kötött takarók készítésével foglalkozunk. A kötött holmik között az egyik legszebb, és legértékesebb darabnak a takarók számítanak. Mivel sokan nem mernek nekiállni a takaró kötésének, mert félnek a nagyszabású munkától, segítséget adunk az elkészítéséhez. A csoportban szereplő takarókat közös (online) kötés során mindenki elkészítheti magának. A takarók magyar nyelvű leírását ingyenesen küldjük, amennyiben a takaróhoz szükséges fonalat a Fonaldában vásárolja meg valaki.

A takaró projekt részletes leírását itt találja:

https://fonalda.com/blog/red-heart-northern-takaro-projekt


Hőmérséklet takaró csoport

Hőmérséklet takaró projektA Fonaldában 2018 júniusában indult egy közös kötés – horgolás projekt, amelynek keretében hőmérséklet takarót késztünk. A takaró készítést bármikor el lehet kezdeni, és lehet hozzánk csatlakozni.

A hőmérséklet takaró készítése egy hosszabb projekt, amely során a napi hőmérsékletnek megfelelően használjuk a takarón belül a színeket.

A hőmérsékleti tartományokhoz hozzárendelünk egy – egy színt, majd a napi hőmérsékletnek megfelelő színnel készítünk egy sort, vagy egy mintaegységet. Mindenki maga dönti el, hogy meddig készíti a takarót, két – három hónapig, fél évig, vagy akár egy évig is. A végeredmény egy színes, de színekben mindenképp harmonizáló takaró, amely az adott időszak hőmérséklet változásait mutatja.

A hőmérséklet takaró készítése azért nagyon különleges projekt, mert nagyfokú szabadságot biztosít kreativitásunk számára. Szabadon választható meg a takaró mintája, a méret könnyedén változtatható menet közben is, a színek váltakozása pedig biztosítja, hogy sosem lesz unalmas, vagy monoton a készítés.

A projektben részt vevők automatikusan belépést kapnak a Fonalda ”Hőmérséklet takaró” zárt csoportba, ahol a takarókészítéssel kapcsolatos gyakorlati dolgokat beszéljük meg, ötletelünk, tapasztalatokat cserélünk, közösséget építünk.

A Hőmérséklet takaró csomagokat az alábbi linken lehet megvásárolni, ezután kerülhet be a vásárló a közösségbe!

https://fonalda.com/homerseklet-takaro-csomag-ajanlatok

 

Cosmic Cal csoport

Cosmic Cal takarócsoportEgy csodálatos takarót készíthettek el velünk. Helen Shrimpton horgolt takaróját készítjük el közösen, Lénárd Erika projektvezető segítségével. A takaróhoz szükséges fonal megvásárlása után a vásárló bekerül a Cosmic Cal zárt csoportba. A csoportban minden segítséget megkapnak a részt vevők, hogy a takarót el tudják készíteni. Minden résztvevő megkapja a takaró részletes leírását magyar nyelven, emellett a csoportban Lénárd Erika videósorozát is meg lehet nézni, amelyben részletesen bemutatja a takaró horgolását.

A takaró készítéséhez bármikor lehet csatlakozni, nem határidős projekt!

A takaróhoz szükséges fonalcsomag itt érhető el:

https://fonalda.com/cosmic-cal-takaro-csomag-ajanlatok

 

Kendő csoport

Ebben a zárt csoportban kizárólag a kendők, stólák kötésével foglalkozunk. Mivel sokan tartanak ezektől a daraboktól, és nem mernek önállóan nekiállni, a csoportban ezekhez adunk segítséget. Lesznek itt technikai információk, képek, ötletek. A csoportban szereplő kendőket közös (online) kötés során mindenki elkészítheti magának. A kendők magyar nyelvű leírását ingyenesen küldjük, amennyiben a kendőhöz szükséges fonalat a Fonaldában vásárolja meg valaki.

Csoportunkhoz itt lehet csatlakozni:

https://www.facebook.com/groups/676731179334175