| Fonalda, A fonal webáruház

Miért rendeljek a Fonalda fonal webáruházból?

Szeretnék egy fontos dologról beszélni. Többször is "hallottam" (mert írták, és kérdeztek róla), hogy vannak, akiknek fenntartásaik vannak a fonal webáruházzal kapcsolatban. Jelezték felém, hogy nagyon tetszenek a fonalaim, az áruk különösen, de mivel ez "csak" egy webáruház, nem mertek rendelni. Mi van, ha a fonal nem olyan jó? Mi van, ha élőben nem olyan a színe? Mi van, ha a csomag nem érkezik meg? Mi van ha.............

 

Erre szeretném a következőket mondani Nektek:

Teljesen biztonságos a fonal webáruházból való rendelés.

  1. A fonalakat minden esetben megpróbálom úgy fényképezni, hogy a kép visszaadja a fonal eredeti színét. Ha valamiért nem sikerül így, mert a fonal "nem hagyja magát fotózni" (egyébként van ilyen tényleg), akkor jelezni szoktam a színeltérést. Pl. szóltam, hogy a Joy fonal világoskék árnyalata élőben türkizesebb, mint a fotón. Nem hagyja magát úgy fotózni, hogy ez látszódjon.
  2. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy a fonalak tényleg jó minőségűek. Én is ebből kötök, és merem ajánlani őket egytől egyig. A beszerzés előtt pontosan tájékozódok a fonalak minőségéről, és csak és kizárólag jó minőségű fonalat hozok. Hiszen nekem is érdekem, hogy a vásárlóim elégedettek legyenek!
  3. Többen úgy gondolják, hogy olcsó húsnak híg a leve! Neeeeeem, ez nem olcsó hús!! Ez fonal! Sikerült jó beszerzési forrást találnom, emellett nem célom, hogy a fonalakból 2 hónap alatt meggazdagodjak. Így nem túl nagy árréssel dolgozok. Egyrészt, mert szeretnék elérhető árakon fonalakat kínálni, másrészt, mert hosszú távra tervezek!
  4. Beszélnünk kell a szállításról is. A fonalak árát előre utalással, vagy utánvéttel lehet kiegyenlíteni. Előreutalás esetén, ha délelőtt befut a megrendelt fonalak ellenértéke, még aznap, ha ez délután történik meg, akkor másnap feladom a csomagot! Utánvétes rendelés esetén még aznap igyekszem feladni a csomagot. A szállításra MPL csomag esetén két napot kell számítani.
  5. Mi történik, ha nem érkezik meg a csomag? Mivel a csomag mindig kap egy postai számot, ezért nyomonkövethető. Ha valamiért nem érkezik meg a csomag, azt jelezni kell felém (bár a szállítás közben is mindig kommunikálok a vevővel), és azonnal intézkedek. Utánajárok, hol tűnt el, bár ez még nem fordult elő. Természetesen, ha a csomag elveszik, feladom még egyszer a fonalakat, a többit én elintézem.
  6. Ha mindezek ellenére, valami oknál fogva még mindig nem tetszik a fonal, akkor nem marad más hátra, mint a vevői jog érvényesítése. Elállás joga, és jótállás - szavatosság, erről a fonal webáruház oldalán az Általános szerződési feltéteknél lehet olvasni. Vagyis, ha nem tetszik a fonal, vagy nem pont ilyet szeretett volna, a megrendelt termékeket 14 napon belül vissza lehet küldeni, és kérdés nélkül visszatérítem az árát! De remélem, erre azért nem kerül sor!

A csomag biztosan megérkezik, biztosan szép, fincsi fonal lesz a dobozban, és biztosan valós cég vagyok!

Remélem, visszatérő vevőkre találhatok! Jó böngészést mindenkinek! Kötötűre fel!