| Fonalda, A fonal webáruház

Novemberi meglepetések a Fonalda fonal webáruházban

November a meglepetések hónapja lesz a Fonaldában. Sok kis meglepetéssel, újdonsággal készülök, hogy időben fel lehessen készülni a téli hideg időre, az ünnepekre, a Karácsonyra.

Az első jó hír, hogy készülnek már a karácsonyi utalványok. Különböző "címletekben" lesz megvásárolható. 2000, 3000 és 5000 ft névértékű Fonalda utalvány kerül fel hamarosan a webáruházba.

Tapasztalatból tudom, hogy a férfiak igencsak gondban vannak az ajándékvásárlást illetően. Csak oda kell nekik csúsztatni a Fonalda webcímét, hogy itt is beszerezhetik a karácsonyi ajándékot. Hálásak lesznek érte, hiszen nem kell boltról boltra járniuk, hogy valamit találjanak ajándék gyanánt. Az utalványokkal pedig szabadon lehet "garázdálkodni". Nagyon hasznos ajándék, hiszen nem egy huszadik parfümöt, egy tizenkettedik hálóinget, vagy egy nyolcadik könyvet ajándékoznak, amit persze idő hiányában nem lehet elolvasni, hanem lehetőséget az újabb kreatívoskodásra.

Mindenki szóljon a férjeknek, apukáknak, vőlegényeknek, nagypapáknak, de persze egymást, a család nőtagjait is meg lehet ajándékozni majd ezzel. Az ajándékutalvány a webáruházban megvásárolható lesz majd november második felétől.

Továbbá november hónap az akciók hónapja lesz, és új termék családdal is jelentkezünk. Az akció részletei még kidolgozás alatt vannak, de az új termékeket már be tudjuk mutatni.

Hamarosan érkezik az új szállítmány, melyben új termékcsalád is lesz.

Az egyik fő kedvencem a Bambus Plus fonal. Összetétele: 50 % bambuszcellulóz, 25 % pamut, 25 % akryl. Kötni, horgolni is lehet, készülhet belőle kendő, pulcsi, és sok más egyéb is. Csak a fantázia szabhat határt! Csodaszép színekben lesz kapható!

Ízelítőként a Bambus plus szinei:

Bambus plus barnaBambus plus vaníliaBambus plus narancsBambus plus orgonaBambus plus püspöklilaBambus plus türkíz