| Fonalda, A fonal webáruház

Ping Pong sálfonal

Lányok! Ping pong-ozzunk!

A Ping Pong is egy sálfonal tulajdonképpen, azzal a különbséggel, hogy ennek a fonalnak az alján, a hálórész apró kis pomponokban végződik. Nagyon pici, puha, mini pomponok díszítik, amik viszont kötés közben nagyon jó textúrát adnak a darabnak.

Ebből a fonalból is rengeteg mindent lehet készíteni. Elsősorban sál készítésére tervezték ezt a fonalat, a tegnap megosztott videóban láthatjátok a sál kötésének legegyszerűbb formáját.
Ha már unjátok a "sima" fodros sálat, elkészíthetitek akár csősálnak is. Egyszerűen a kezdésnél szedjetek fel több szemet, 15-20 szemmel érdemes kezdeni. Kössétek a megszokott módon, és ha elfogy a fonal, a két végét horgoljátok, vagy kössétek össze. Egy igazi, vastag, látványos csősálhoz minimum 1,5 motringra lesz szükség. De mivel jutányos áron juthattok most hozzá, ezért egy sál is elég olcsón elkészülhet:)
Többen is kérdeztétek a napokban, hogy élőben is ilyen vastag, robusztus lesz - e a végeredmény, vagy ez csak photoshop. A válaszom igen, tényleg ilyen vastag, és nagyon puha, hullámzó lesz a kész darab, ha csősálnak kötitek meg. Magam számára is készítettem ilyet, nagyon szeretem.

A fonallal bármit díszíthetünk, akár kardigán szélét, akár telefontokot.
Önállóan nem alkalmas pulóver, kardigán, vagy egyéb ruhanemű készítésére. DE amennyiben valaki ruhadarabot szeretne kötni, nincs más dolga, mint egy színben hasonló alapfonalat beszerezni, és ehhez hozzákötni, illetve áthúzni rajta. Nagyon gyorsan, nagyon egyszerűen látványos eredmény érhető el vele.

Mellékelem a Ping Pong-os albumban a fonalról készült fotót, és egy képet, mely kötés közben készült. Ezen láthatjátok, miért is nem alkalmas önmagában ruhadarabok készítésre. A kötés közbeni kép talán visszaadja, hogy milyen vastag, puha, látványos dolog készülhet belőle. Minél több fodrot készítetek belőle, annál vastagabb, és hullámzóbb lesz a darabotok is.

Most öt színben, nagyon kedvező áron vásárolhatjátok meg a Fonaldában ezt a fonalat. Amennyiben valakinek segítségre van szüksége a fonal kötését illetően, nyugodtan írjon, kérdezzen, igyekszem segíteni!

Kötés közben: