Eredeti Botties® talp - fekete | Fonalda, A fonal webáruház

Eredeti Botties® talp - fekete

 

A talpbetétek (modelljeink 95%-ához ajánlott!) külön kaphatók:

Botties latex hab talpbetét

Botties gyapjó filc talpbetét

 

Készítse el saját cipőjét!

 

Még soha nem volt ilyen egyszerű, ilyen kényelmes és ilyen stílusos!Nem is olyan nehéz, mint amilyennek látszik! Ragasztó és bonyolult technikák nélkül.

#bottielicious!

Legyen tarka, vagy egyszínű, készüljön gyapjúból, egyéb fonalból, szövetből, vagy bőrből, a cipőink kényelmesek és egyénre szabhatók, a Botties az a cipőcsalád, ami olyan egyedi, mint azok, akik ezt a terméket elkészítik. A Botties különlegessége abban rejlik, hogy ezeket olyan emberek készítik, akik vagy maguk is hordani akarják, vagy szeretnék elajándékozni.

A Botties lábbelik alapját a kényelmes Botties talpak képezik.

A talp rugalmas műanyagból (TPU) készült. Nem mérgező, bőrbarát és teljesen újrahasznosítható. Ráadásul annyira robusztus és tartós, hogy SOKSZOR újra felhasználhatja. Alkosson új egyéni lábbelit minden évszakban – beltéri vagy kültéri használatra. A legjobb kényelem érdekében gyapjúfilcből vagy latexhabból készült, hangulatos (külön megvásárolható) talpbetétünket ajánljuk. Extra vastagok (10 mm), és rendkívül kényelmesen fektetik a lábfejet.

A perforált él lehetővé teszi a közvetlen horgolást vagy varrást.

Az egyszerű elkészítést bemutató könyvek és letölthető anyagok megkönnyítik az érdeklődők dolgát, hogy egyedi cipőt alkothassanak maguknak, amely során a felsőrészt horgolhatják, köthetik, varrhatják vagy akár nemezelhetik.

A feldolgozási utasítások függetlenek a kézimunka technikától. A készítéshez elsősorban a háztartásban előforduló eszközök szükségesek, tehát kötő-, és horgolótű, varrótű, varrógép, anyagdarabok, olló, stb.

Miért nincs külön jobb, ill. bal kialakítású cipő?

A talpak egyik erősségét a lekerekített élek adják. Ezek a cipőnek nagymértékű rugalmasságot biztosítanak. Ahogy elkezdjük összeállítani a talpat a felsőrésszel, és az első öltéseket megtesszük, a talpak szépen a lábunkhoz igazodnak. Idővel a Bal/Jobb kialakítás egyre határozottabb lesz. A semleges lábforma kialakításnak nincs káros hatása a viselési kényelemre.

A Botties talpak egy közvetlenül a talppal összekötött, stabilizáló sarok – füllel rendelkeznek. Ez a kreatív és funkcionális jellemző teszi a Botties talpakat olyan egyedivé. A Botties talpak ezért világszabadalom védi.

Melyik talpméret a megfelelő?

A Botties talpaink 13 különböző méretben léteznek. A méretrendszerünk alkalmazkodik a gyakori cipőméretekhez, ezért  ennek megfelelő javaslatokat teszünk, amelyek a gyakorlatban szokásos viselési módokhoz alkalmazkodnak, tehát pl. az XS = 38 – as EU méret, vagy az XL = 45/46 – os EU méret.

 

 

 

Kérdezzen az eladótól