Blog

Novemberi meglepetések a Fonalda fonal webáruházban

2014.11.02

November a meglepetések hónapja lesz a Fonaldában. Sok kis meglepetéssel, újdonsággal készülök, hogy időben fel lehessen készülni a téli hideg időre, az ünnepekre, a Karácsonyra.

Az első jó hír, hogy készülnek már a karácsonyi utalványok. Különböző "címletekben" lesz megvásárolható. 2000, 3000 és 5000 ft névértékű Fonalda utalvány kerül fel hamarosan a webáruházba.


Részletek

Miért rendeljek a Fonalda fonal webáruházból?

2016.02.29

Szeretnék egy fontos dologról beszélni. Többször is "hallottam" (mert írták, és kérdeztek róla), hogy vannak, akiknek fenntartásaik vannak a fonal webáruházzal kapcsolatban. Jelezték felém, hogy nagyon tetszenek a fonalaim, az áruk különösen, de mivel ez "csak" egy webáruház, nem mertek rendelni. Mi van, ha a fonal nem olyan jó? Mi van, ha élőben nem olyan a színe? Mi van, ha a csomag nem érkezik meg? Mi van ha.............

 

Erre szeretném a következőket mondani Nektek:

Teljesen biztonságos a fonal webáruházból való rendelés.

  1. A fonalakat minden esetben megpróbálom úgy fényképezni, hogy a kép visszaadja a fonal eredeti színét. Ha valamiért nem sikerül így, mert a fonal "nem hagyja magát fotózni" (egyébként van ilyen tényleg), akkor jelezni szoktam a színeltérést. Pl. szóltam, hogy a Joy fonal világoskék árnyalata élőben türkizesebb, mint a fotón. Nem hagyja magát úgy fotózni, hogy ez látszódjon.
  2. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy a fonalak tényleg jó minőségűek. Én is ebből kötök, és merem ajánlani őket egytől egyig. A beszerzés előtt pontosan tájékozódok a fonalak minőségéről, és csak és kizárólag jó minőségű fonalat hozok. Hiszen nekem is érdekem, hogy a vásárlóim elégedettek legyenek!
  3. Többen úgy gondolják, hogy olcsó húsnak híg a leve! Neeeeeem, ez nem olcsó hús!! Ez fonal! Sikerült jó beszerzési forrást találnom, emellett nem célom, hogy a fonalakból 2 hónap alatt meggazdagodjak. Így nem túl nagy árréssel dolgozok. Egyrészt, mert szeretnék elérhető árakon fonalakat kínálni, másrészt, mert hosszú távra tervezek!
  4. Beszélnünk kell a szállításról is. A fonalak árát előre utalással, vagy utánvéttel lehet kiegyenlíteni. Előreutalás esetén, ha délelőtt befut a megrendelt fonalak ellenértéke, még aznap, ha ez délután történik meg, akkor másnap feladom a csomagot! Utánvétes rendelés esetén még aznap igyekszem feladni a csomagot. A szállításra MPL csomag esetén két napot kell számítani.
  5. Mi történik, ha nem érkezik meg a csomag? Mivel a csomag mindig kap egy postai számot, ezért nyomonkövethető. Ha valamiért nem érkezik meg a csomag, azt jelezni kell felém (bár a szállítás közben is mindig kommunikálok a vevővel), és azonnal intézkedek. Utánajárok, hol tűnt el, bár ez még nem fordult elő. Természetesen, ha a csomag elveszik, feladom még egyszer a fonalakat, a többit én elintézem.
  6. Ha mindezek ellenére, valami oknál fogva még mindig nem tetszik a fonal, akkor nem marad más hátra, mint a vevői jog érvényesítése. Elállás joga, és jótállás - szavatosság, erről a fonal webáruház oldalán az Általános szerződési feltéteknél lehet olvasni. Vagyis, ha nem tetszik a fonal, vagy nem pont ilyet szeretett volna, a megrendelt termékeket 14 napon belül vissza lehet küldeni, és kérdés nélkül visszatérítem az árát! De remélem, erre azért nem kerül sor!

A csomag biztosan megérkezik, biztosan szép, fincsi fonal lesz a dobozban, és biztosan valós cég vagyok!

Remélem, visszatérő vevőkre találhatok! Jó böngészést mindenkinek! Kötötűre fel!


Részletek

Ti miért szerettek kötni?

2014.10.14

Ti miért szerettek kötni, horgolni? Talán választ kaphatunk egy német cikkből, melyet szabad-fordításban itt közreadok nektek.


Részletek

Lezárult a nyereményjáték

2014.10.11

Pénteken délben lezártuk a nyereményjátékot, ma megtörtént a sorsolás.


Részletek

Termékbővülés

2014.10.23

Már rendelhetők az új színek a Joy és Caprice kötőfonalakból.


Részletek

Ping Pong sálfonal

2014.10.08

Lányok! Ping pong-ozzunk!

A Ping Pong is egy sálfonal tulajdonképpen, azzal a különbséggel, hogy ennek a fonalnak az alján, a hálórész apró kis pomponokban végződik. Nagyon pici, puha, mini pomponok díszítik, amik viszont kötés közben nagyon jó textúrát adnak a darabnak.


Részletek